Omladina NOVE sprovela "Državni udar"!

Omladina NOVE sprovela “Državni udar”!

Danas sprovedenim “Državnim udarom”, aktivisti Foruma mladih poručili su da će se svim sredstvima boriti protiv manipulacija kojima se naprednjačka vlast služi kako bi građane paralisala strahom.

Kako je saopšteno, akcija je ironičan odgovor članova Forume mladih NOVE na „nedavne izjave režimskih glasnogovornika, naručene kako bi se novim obmanama i zastrašivanjima građani doveli u stanje parališućeg straha.“

Predsednik gradskog kluba Foruma mladih NOVE Uroš Eleković rekao je da su se danas okupili kako bi spremno dočekali “državni udar" koji manipulatori u službi režima najavljuju već danima.

- Forum mladih NOVE želi da na simboličan način svojim sugrađanima ukaže na to da pojedine političke figure i nosioci najviših državnih funkcija, kao i pojedini režimski novinari, namerno proizvode atmosferu straha kojoj naše društvo nipošto ne sme da podlegne. Mi iz NOVE ćemo koristiti sve raspoložive demokratske mehanizme kako bismo se borili protiv takve prakse aktuelnih vlastodržaca i pobedili – poručio je Eleković.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close