Omladine koalicije "Nek maske padnu" osuđuju zloupotrebu Pošte za podelu Vučićevog pisma

Omladine koalicije “Nek maske padnu” osuđuju zloupotrebu Pošte za podelu Vučićevog pisma

Nakon što je penzionerima širom zemlje danas, preko Pošta Srbije, stiglo pismo sa potpisom predsednika Aleksandra Vučića, postalo je očigledno da je u pitanju još jedna zloupotreba javnog preduzeća u političke svrhe.

Kako upozoravaju omladine koalicije "Nek maske padnu", Zelene stranke i Nove stranke, naši najstariji sugrađani ne samo što su meta ponižavanja svih ovih godina naprednjačke vlasti, nego sada i glavna ciljna grupa birača, čiju naklonost pokušavaju da potkupe paketima namirnica, novcem, pa sada i patetičnim pismima, u prepoznatljivom Vučićevom maniru. Nakon smanjenja penzija, koje su naše bake i deke pošteno zarađivale čitavog svog radnog veka, preko svojevrsnog kućnog pritvora koji je trajao sve vreme vanrednog stanja po izbijanju pandemije koronavirusa, Vučić sada odlazi korak dalje i zloupotrebljava radna mesta poštara za podelu svog propagandnog materijala.

Da je reč o istom, ukazuje čak i slogan "Za našu decu", pa i redni broj 1, pod kojim će vladajuća Srpska napredna stranka nastupiti na predstojećim izborima 21. juna. Mladi koalicije "Nek maske padnu" upozoravaju i da je bilo pokušaja da se maltretiranje zaposlenih u Poštama Srbije podigne i na viši nivo, te je tako prvo stigla naredba da će im ova subota biti radna, kako bi sva pisma bila podeljena što pre, ali je pobunom poštenih poštara ona naknadno ipak povučena.

Omladine Zelene i Nove stranke najstrože osuđuju još jedan bedan marketinški potez aktuelnog režima, koji do srži ogoljeva njegov pravi stav i prema penzionerima, i prema radnicima javnih preduzeća - i jedni i drugi, u očima istog tog Aleksandra Vučića, samo su mašinerija za podizanje rejtinga i oruđe u predizbornoj kampanji. Samim tim, i ovo saopštenje za javnost, kao i naš slogan "Nek maske padnu", treba da budu i građanima, ali i predstavnicima vlasti, jasan znak da ćemo u svojoj političkoj borbi istrajati sve dok sav kriminal, korupcija i primitivizam režima ne budu razotkriveni do kraja, a Srbija krenula putem demokratskih zemalja Evrope 21. veka.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close