Osnovan Gradski klub Foruma mladih u Šapcu

Osnovan Gradski klub Foruma mladih u Šapcu

Forum mladih Nove stranke od juče je jači za još jedan Gradski klub koji je formiran u Šapcu. Na jučerašnjoj izbornoj konferenciji Foruma mladih Nove stranke Šabac za predsednicu je jednoglasno izabrana Jelena Kuzmanović, za potpredsednika Stefan Marković, dok će funkciju sekretara Gradskog kluba obavljati Sanja Đorđić. Novoizabranom rukovodstvu će u daljem radu pomagati i članovi Kluba: Svetlana Semiz, Mihajlo Marković, Dalibor Stanić, Danijela Stanić, Miroslav Kuzmanović, Miloš Grujičić, Dušan Vragolić, Stefan Ilić, Uroš Aleksić, Nikola Tumbasević, Teodora Živanović i Vlada Živanović.

Izabrana predsednica se zahvalila svojim kolegama na ukazanom poverenju i poručila da će svoju funkciju obavljati odgovorno i časno i sa željom da Nova stranka u Šapcu u budućnosti napreduje i da širi svoju mrežu članova.

- Čeka nas puna posla za koji se nadam da ću imati vašu podršku i da ćemo zajedno podići omladinu u Šapcu. Ne kažem da će biti lako, ali je to posao koji moramo obaviti kako bismo živeli u boljem i uređenijem društvu i kako bi naš grad ostao jedan od bastiona slobode u današnjoj Srbiji - istakla je Kuzmanović.

Predsednik Foruma mladih Uroš Eleković zahvalio se mladim kolegama koji su izabrali Novu stranku kao svoju opciju i rekao da će im pružiti podršku u daljem radu.

-Forum mladih mora da bude pokretačka snaga stranke. Nova stranka pruža mladima šansu da na raznim seminarima, edukacijama i akademijama prošire svoje znanje i ostvare nove kontakte sa mladima iz regiona i Evrope. Edukacija koja nam se pruža je bitna za naš dalji politički rad i svakako je treba iskoristiti – rekao je Eleković.

Potpredsednica Foruma mladih Nevena Pavlović čestitala je novoizabranom rukovodstvu i poželela im mnogo uspeha u daljem radu:

- Vrlo dobro znam da Vas čeka puno posla i da neće biti lako, ali u svakom trenutku ćete imati podršku Predsedništva Foruma mladih za svoje akcije i ideje i nadam se da će ih biti što više u narednom periodu. Mladima svakako ne manjka kreativnost, bitno je da sve dobre ideje i sprovedemo u delo.

Pomoćnik gradonačelnika Šapca Aleksandar Simić poručio je mladima da su u Gradskom odboru Nove stranke ravnopravni u odnosu sa starijim kolegama, te da od njih očekuje da svojim radom u velikoj meri poboljšaju rad odbora.

- Od vas očekujem da svojom energijom i kreativnošću unapredite Gradski odbor Šabac i aktivno učestvujete u njegovom radu, kako u procesu odlučivanja tako i u procesu realizacije svega što se dogovorimo. Nova stranka je opcija koja pruža mladima šansu da se njihov glas čuje i poštuje, da svojim radom dokažu da su sposobni da obavljaju odgovorne funkcije. Uveren sam da sa ovakvom omladinom Šabac ne mora da brine za svoju budućnost – poručio je Simić.

 

 

mm

Press služba

Ostavi komentar

Zatvori