Osnovani opštinski odbori u Požegi i Novoj Varoši

Osnovani opštinski odbori u Požegi i Novoj Varoši

Nova stranka je od juče svoje delovanje formalno utemeljila i u Požegi i Novoj Varoši. Na osnivačkim konferencijama opštinskih organizacija održanim 29. februara 2016. godine, Požežani i Novovarošani izabrali su sastave opštinskih odbora koji će ubuduće predstavljati politiku NOVE u ovim opštinama. Za predsednika OO Požega izabran je Igor Smiljanić, a za predsednika OO Nova Varoš Dragan Živković.

Osnivanju Opštinskog odbora Požega i Opštinskog odbora Nova Varoš prisustvovao je i predsednik NOVE Zoran Živković. Izabranim predsednicima i članovima ovih odbora poželeo je mnogo uspeha u radu, uz napomenu da se od njih očekuje odlučna i beskompromisna borba protiv katastrofalnog naprednjačkog režima koji je za četiri godine Srbiju doveo do ivice  propasti.

U izjavi za TV Požega, Živković je ocenio da su upravo predstojeći izbori prilika da građani uzmu svoju budućnost u svoje ruke i izbore se za promene:

- Izbori su pred nama, lokalni i pokrajinski, a verovatno i parlamentarni. Mada, još uvek je pitanje da li će Vučić smeti da raspiše republičke izbore ili će to ostaviti za sledeću godinu. Nova stranka je spremna i sama da izađe na izbore, ali i u koaliciji pod uslovom da je ona prirodna, realna i takva da ne moramo da objašnjavamo građanima zbog čega smo u njoj. Srbiji trebaju promene. Četiri godine je bila kažnjena zbog neopreznosti na izborima 2012. i 2014. godine, izabravši one koji su obećavali mnogo toga, iako nije bilo nikakvih dokaza da to što obećavaju mogu i da ostvare.

 

Ovom prilikom, predsednika NOVE ugostio je i Radio Požega. Emisiju u celosti poslušajte u nastavku.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close