Palilula: Građani Borče još čekaju toplovod, a grejna sezona uveliko traje

Palilula: Građani Borče još čekaju toplovod, a grejna sezona uveliko traje

Gradski odbor Nove stranke Beograd podseća nadležene u prestonici da, iako je grejna sezona uveliko u toku, građani Borče još čekaju toplovod na kojem radovi traju mesecima i kraj im se ni ne nazire.

Uvidom u stanje na terenu, sugrađani, pre svega u ulici Miladina Zarića, svakodnevno prolaze raskopanim, blatnjavim ulicama, a radovi stoje više od mesec dana. Ni to nije sve, već im cifra za Infostan na računu uredno svakog meseca pokazuje kao da su se uveliko ogrejali.

GO NOVE Beograd podseća da Beogradske elektrane i izvođač radova Vladex iz Borče uporno ostaju nemi na pitanja medija kada će i da li uopšte pomenuti toplovod biti saniran. Osim grejanja, građani okolnih krajeva opštine muku muče i sa razrovanim asfaltom, razrušenim kantama za đubre i potpuno uništenim zelenim površinama koje su blago velikog grada poput Beograda.

Beogradski odbor Nove stranke zahteva od gradske vlasti da pod hitno pokaže minimum brige i poštovanja prema svojim sugrađanima, kako zimsku sezonu ne bi dočekali u hladnim stanovima, novčanika dodatno istanjenih još jednim besmislenim nametom.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close