Palilula: Udarne rupe - nemar ili kazna?

Palilula: Udarne rupe – nemar ili kazna?

Početak proleća sa sobom donosi i problem rupa u asfaltu koje se redovno “pravdaju” vremenskim padavinama, niskim temparaturama i dobro poznatim objašnjenjima kako je posuta so kriva za sve što nam pravi probleme na našim nikad bolje odrađenim i održavanim ulicama. Tako je i na uglu Dalmatinske i Vladetine ulice (Opština Palilula), gde već danima lomimo vozila na povelikoj rupi koja nije nastala topljenjem snega, nego prilikom intervencije na podzemnoj infrastrukturi.

JKP “Beograd put” očigledno nema nameru da raskrsnicu vrati u prethodno stanje. Verovatno ima problem sa mašinama potrebnim za sabijanje zemlje i šljunka, pa se čeka da to građani odrade svojim vozilima kako bi pristupili betoniranju i asfaltiranju. Bez namere da budemo zluradi, moramo da podvučemo činjenicu da na staroj Paliluli aktuelna vlast redovno gubi izbore, te ovakvo ponašanje može da se shvati i kao kažnjavanje građana zbog “nelojalnosti”.

Opštinski odbor NOVA Palilula zahteva da se pod hitno sanira postojeća kao i sve ostale udarne rupe, kako bi ulice Beograda bile bezbedne za vozače i pešake.

 

Dragoslav Miletić, Nova stranka Palilula

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close