Pančevo: Neophodan jak opozicionmi blok

Pančevo: Neophodan jak opozicionmi blok

Aktivisti Nove stranke građanima Pančeva su predstavili svoju ideju da se za predstojeće lokalne izbore formira jak opozicioni blok, koji će moći da se suprotstavi aktuelnoj vlasti. Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Saša Pavlovski u tom bloku vidi stranke centra, umerene levice i desnice, liberalne i socijaldemokratske orijentacije.

 

- Želimo da upoznamo građane sa našim idejama i da čujemo njihove sugestije, ideje, eventualne kritike, ako imaju da nam upute. Želimo građanima da prezentujemo ideju o eventualnom budućem opozicionom bloku u Pančevu za nastupajuće lokalne izbore. Pozivamo sve stranke demokratske orijentacije koje su nekompromitovane u prethodnoj vlasti da nam se pridruže - rekao je Saša Pavlovski.

 

Pavlovski smatra da sadašnja gradska vlast, sem što je dobila izbore, nema nijedan drugi rezultat.

 

- Ne vidim šta je ova vlast uradila u protekle tri godine, osim što je dobila izbore. U toku su preleti iz svih stranaka. Zaista je nepojmljivo da se jedna stranka udvostruči između dva izborna perioda, a nikakvi se rezultati ne vide. Imena dece se izvlače da bi se upisala u vrtić, kao da se igra „Bingo“, imamo propalu bolnicu – Zdravstveni centar „Južni Banat“, za koji niko ne haje, krade se gde god se stigne, a ne snosi se nikakva odgovornost. Nova stranka se zalaže upravo za jedan od svojih osnovnih principa – etiku odgovornosti, da svako snosi odgovornost za ono što radi, ili ne radi - istakao je Pavlovski.

 

Preuzeto sa RTV Pančevo.

 

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close