Parodija na SNS način: Svečano otvaranje septičke jame!

Parodija na SNS način: Svečano otvaranje septičke jame!

Najavljeno svečano otvaranje septičke jame u Leskovcu ogoljena je slika naprednjačke vlasti i njenog besprizornog vređanja zdravog razuma svakog građanina.

Nakon svečanih otvaranja semafora i kontejnera, na red je došlo još jedno, iz vizure „napredne“ vlasti, „civilizacijsko dostignuće“ – septička jama! Naime, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni ekonomski razvoj grada Leskovca pozvalo je lokalne medije da sutra isprate puštanje u rad septičke jame u dvorištu Osnovne škole „Slavko Zlatanović“ u Miroševcu. Time je leskovačka vlast i formalno ozvaničila parodiju kao sopstveni manir vladanja.

Umesto da otvara nova radna mesta ili, pak, muzeje, pozorišta i druge ustanove kulture, leskovačka vlast, uz fanfare i televizijske kamere, otvara septičke jame. Verovatno zbog toga što su septičke jame krajnji domet njihovog poimanja kulture i života u Srbiji.

Gradski odbor Nove stranke u Leskovcu najoštrije se suprotstavlja ovakvom unižavanju naših sugrađana i nastaviće da insistira na vođenju odgovorne politike - politike koja nudi rešenja na goruće probleme našeg grada, a ne opskurne "atrakcije" koje služe političkom samoreklamerstvu i zamajavanju naroda.

 

Foto: Jugmedia

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close