Pasoši ambasadora Slobodne zone stigli i u Knjaževac

Pasoši ambasadora Slobodne zone stigli i u Knjaževac

Funkcioneri i aktivisti Nove stranke priključili su se danas Slobodnoj zoni u Knjaževcu, čime su protesti "1 od 5 miliona" uvedeni u novu fazu, svakodnevnog aktivnog suprotstavljanja aktuelnom režimu.

Tako je tzv. Slobodna zona danas postavljena ispred zgrade Opštine Knjaževac, gde je veliki broj okupljenih građana imao priliku da razgovara sa članovima NOVE i ostalim potpisnicima Sporazuma sa narodom, razmeni predloge, sugestije i zamerke, ali i dobije pasoš ambasadora Slobodne zone, kako bi se ideje demokratije, borbe i slobode proširile i celom Srbijom.

Sa naglaskom datuma važenja - DO SLOBODE, simbol Zone delili su, između ostalih, i sekretar Nove stranke Đorđe Nakić, koji se potom i obratio skupu, potpredsednik NOVE Ivan Jovanović i brojni drugi članovi ne samo iz Knjaževca, već i okoline. 

Ponosni što je naša ideja pomenutih pasoša dobro prihvaćena među građanima, sa aktivnostima širom Srbije nastavljamo i ubuduće, sve dok od Slobodne zone ne stignemo do konačnog cilja - slobodne Srbije! 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close