Pavićević: Osmehom ćemo pobediti naprednjake! (VIDEO)

Pavićević: Osmehom ćemo pobediti naprednjake! (VIDEO)

Zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević poručio je juče građanima Valjeva da se osmehom na licu pobeđuju naprednjaci, a da se glasanjem za program koji nudi koalicija NOVA-DS bira boljitak sada, umesto dosadašnjeg konstantnog izmeštanja u futur.

-Zato je važno da 24. aprila zaokružite broj dva, a to je koalicija DS i Nove stranke koja se zalaže za pravednu Srbiju, da živimo normalno i da živimo sad. To je naš odgovor na naprednjačku vladavinu koja traje četiri godine, koja je podrazumevala mnogo obećanja, mnogo najava i neprestano izmeštanje naših građana u futur - rekao je Pavićević.

Pavićević je podsetio na mnoštvo lažnih obećanja tokom poslednje četiri godine, a nikakve rezultate naprednjačke vlasti.

-Naprednjaci su 2012. godine rekli da će biti mnogo bolje 2014. Nije bilo. Onda su nam 2014. godine, kada su videli da nije bolje, poručili da će nam sigurno biti bolje 2015, a znamo da nije bilo. E, sad nam obećavaju da će biti bolje 2017. ili 2020. godine! Građani više ne žele da se izmeštaju u nekakav imaginaran prostor, u neko buduće vreme, nego hoće konačno da osete neki boljitak – ocenio je Pavićević.

Ono što građanima najviše nedostaje, jeste pravda, jer je poslednje četiri godine obeležilo potpuno odsustvo osećaja za pravdu, ocenio je Pavićević. On je poručio da će koalicija NOVA-DS učiniti sve da umesto nereda i stalnog izmeštanja u futur, građani konačno osete pravdu i bolji život u ekonomskom pogledu.

Podsetivši da mu je tokom skupštinskih obraćanja oduzimana reč zbog i najmanjeg osmeha na licu, Pavićević je poručio Valjevcima da osmeha ne treba nikad da se odreknu:

-Osmeh na lice i osmehom ćemo da pobedimo naprednjake i na izborima 2016. i na svim narednim izborima. Zaboravite na zabrinjavajuće i crne poruke, na brige i zaključavanje u kuću, unesimo malo optimizma i uradimo ono što će nam vratiti osmeh na lice!

 

mm

Press služba

Povezane vesti

Ostavi komentar

Zatvori