Pavićević razgovarao sa građanima Bogatića

Pavićević razgovarao sa građanima Bogatića

Zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević posetio je danas Bogatić, te u sklopu akcije „Pitajte poslanika“ razgovarao sa meštanima ovog mačvanskog naselja.

 

Narodni poslanik Pavićević je u razgovoru sa Bogatincima istakao da je od velike važnosti da političari održavaju stalne kontakte sa građanima, jer jedino na taj način mogu da znaju kakvo je zaista stanje u našem društvu i sa kakvim se problemima građani nose. Tek se sa takvim znanjem, naveo je, mogu osmišljavati i sprovoditi rešenja problema. Upravo je to osnov politike koju Nova stranka promoviše, odnosno ideje da je politika zajedničko rešavanje problema, naveo je Pavićević.

Bogatinci su se narodnom poslaniku požalili na brojne nedaće, počev od teške ekonomske situacije, manjka zaposlenja, preko niske otkupne cene mesa koja uzgoj stoke sve više udaljava od bilo kakve profitabilnosti, pa do konstantnog problema sa snabdevanjem ispravnom pijaćom vodom.

Zaključivši da su sve brojniji i teži problemi sa kojima se građani suočavaju rezultat delovanja nesposobne vlasti, Pavićević je poručio da se takva loša vlast mora sankcionisati odgovarajućom odlukom na izborima. Prva prilika da se „politika premeri i nagradi/kazni na osnovu rezultata, a ne praznih obećanja", jesu lokalni i pokrajinski izbori koji se očekuju krajem ove ili početkom sledeće godine.  

Bogatinci će priliku da se još bliže upoznaju sa osnovnim principima za koje se Nova stranka zalaže, imati večeras, u sali SO Bogatić, na tribini "NOVA mobilizacija".

mm

Press služba

Ostavi komentar

Zatvori