Pavićević sa stanarima Bulevara despota Stefana

Pavićević sa stanarima Bulevara despota Stefana

Narodni poslanik i zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević, zajedno sa članovima Opštinskog odbora NOVE Palilula, posetio je stanare u Bulevaru despota Stefana, te razgovarao sa njima o stanju u društvu i mogućim rešenjima brojnih problema.

Stanari Bulevara despota Stefana sa velikim zadovoljstvom ugostili su Pavićevića, istakavši da je ovakva akcija svetli primer među današnjim političarima koji mahom ne deluju onako kako bi trebalo – kao predstavnici građana. Oni su se Pavićeviću požalili na mnoštvo problema – od neustavnog otimanja dela penzija, preko sve lošije ekonomske situacije do brojnih afera i izostanka odgovornosti sadašnjih vlatodržaca. Poslanik NOVE podelio je sa građanima svoja iskustva iz parlamentarnog rada, kao i konkretne predloge NOVE za rešavanje nagomilanih problema koji opterećuju građane.

Predsednik Opštinskog odbora Nove stranke Palilula Dragoslav Miletić napomenuo je da je ovo tek prva u nizu akcija koje će se izvoditi na ovaj način. Kako je istakao, politika i politička rešenja ne mogu biti prihvatljiva ako nisu rezultat direktne komunikacije sa građanima. Zato, naveo je on, u dogovoru sa kućnim savetima, NOVA će nastaviti da organizuje neposredan razgovor građana sa narodnim poslanicima, kako na teritoriji opštine Palilula, tako i u drugim opštinama.

mm

Press služba

Povezane vesti

Ostavi komentar

Zatvori