Pobunjeni građani – Svi kao jedan ponovo u subotu u 18 sati

Pobunjeni građani – Svi kao jedan ponovo u subotu u 18 sati

Nakon današnjeg sastanka potpisnika „Sporazuma sa narodom“, kojem je prisustvovala i Nova stranka,  najavljen je novi protest „1 od 5 miliona – SVI KAO JEDAN“, koji će se održati u subotu, 20. aprila, u 18 sati kod Terazijske česme u Beogradu.

Novi protest zakazuje se zbog jučerašnjeg Vučićevog odbijanja da se u Srbiji konačno pokrene dijalog o slobodi medija i slobodnim i poštenim izborima. Na subotnjem protestu ponudićemo građanima predlog tima stručnjaka pobunjene Srbije za normalizaciju stanja u Srbiji posle pet meseci građanskih protesta u više od 100 gradova i opština Srbije.

Istovremeno, osuđujemo nezapamćeni pritisak na zaposlene u javnom sektoru da napuste svoja radna mesta, i kao radnu obavezu u toku radnog dana u petak idu na stranački miting SNS u Beogradu.

Pozivamo sve one koje trpe ucene od strane SNS da se jave, kako bi im bila obezbeđena pravna pomoć i obaveste nas ukoliko u petak ne mogu da ostvare neko svoje pravo, zbog toga što su zaposleni iz javnih ustanova pod prinudom otišli na skup SNS.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close