Pod Vučićevom najnižom stopom kriminala ljudima pale kuće i upadaju u stanove

Pod Vučićevom najnižom stopom kriminala ljudima pale kuće i upadaju u stanove

Tvrdnje samozvanog predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojše Stefanovića da živimo u Srbiji sa najnižom stopom kriminala ikada potvrđena je još jednom, ovoga puta sinoćnjim upadom u privremeni stan novinara Milana Jovanovića, kome je nedavno i spaljena kuća u Vrčinu.

Mada mu je policijska zaštita čvrsto obećana, istu nije dobio, a tvrdnje njegovog urednika da niko osim nadležnih organa nije znao lokaciju na kojoj je smešten još jednom bacaju sumnju na navodno nepostojanje sprege kriminala i policije. Da ne govorimo o sramnoj kazni koja šalje jasnu poruku da možete da zapalite kuću kome želite i prođete novčano olakšani za samo 50.000 dinara uz kućni pritvor.

Nova stranka stoga apeluje na nadležne organe da ne blate svoje časno zanimanje i profesionalno obavljaju posao i ponavlja da će svake subote na ulicama Beograda, a uskoro i cele Srbije, nastaviti da, između ostalog, traži i smenu ministra policije koji je direktno odgovoran za vlast kriminala na ulicama naše države.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close