Podrška Oliveru Ivanoviću na lokalnim izborima u Kosovskoj Mitrovici

Podrška Oliveru Ivanoviću na lokalnim izborima u Kosovskoj Mitrovici

Nova stranka poziva kosovske Srbe da na lokalnim izborima 22. oktobra u Kosovskoj Mitrovici podrže Građansku inicijativu „Srbija, demokratija, pravda“ i njenog lidera Olivera Ivanovića kao kandidata za gradonačelnika.

Srbi na Kosovu i Metohiji treba da glasaju za sopstvenu budućnost, a ne za interese naprednjačkog kartela koji preko grbače srpskog stanovništa sklapa sramne nagodbe sa ratnim zločincima. Zato je važno da se Srbi na KiM odupru pritiscima kojima ih ucenjuje predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić preko svojih glasnogovornika. Važno je da ne podlegnu huškačkoj retorici presvučenih radikala koji ponovo iniciraju podele i zavade deleći kosovske Srbe na patriote i izdajnike.

Takozvana „Srpska“ lista po sopstvenom priznanju lice je i glas Vučića na Kosovu. A to lice i taj glas, videli smo, agituje za svoje ratne drugove i poslovne partnere, te tako danas imamo ratnog zločinca Ramuša Haradinaja na čelu kosovske Vlade.

Oliver Ivanović, kao i njegova Građanska inicijativa, stoički izdržava šikaniranja i progone kojima je svakodnevno izložen, te dokazuje da je njegova politička borba usmerena na odbranu interesa svih Srba na Kosovu, a ne interesa nekolicine iz Beograda i njihovih kosovskih ekspozitura. Ivanović je kandidat Srba, a ne kandidat Vučića i Haradinaja. Zato on.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close