Poziv za praćenje sednice Narodne skupštine

Poziv za praćenje sednice Narodne skupštine

Pozivamo građane zainteresovane da prate sednicu Narodne skupštine Republike Srbije (sa galerije Velike sale), zakazanu za utorak, 25. april, u 10 sati, da nam se jave kako bismo im omogućili praćenje sednice u svojstvu gostiju naših poslanika Marinike Tepić i Zorana Živkovića.

Neophodno je da nam, pored svog imena i prezimena, pošaljete i broj svoje lične karte i JMBG (jer tako nalaže procedura prijave gostiju) i broj telefona najkasnije do nedelje, 23. aprila u 21 sat, kako bismo prijave mogli da podnesemo u ponedeljak ujutru, u skladu sa propisanim procedurama.

Vaše prijave nam možete slati eletronskom poštom na office@novastranka.rs, ili direktnom porukom na naše zvanične naloge na društvenim mrežama Facebook i Twitter: www.facebook.com/nova.stranka2012www.twitter.com/NovaStranka.

Podsećamo da je javnost rada Narodne skupštine zagarantovana njenim Poslovnikom, te da se postiže, između ostalog, i ostvarivanjem prava građana da prisustvuju skupštinskim sednicama na kojima se donose odluke važne za živote svih nas. Ovo je, ujedno, i prilika da proverimo koliko vladajuća većina zaista uvažava karakter ove institucije kao predstavničkog tela svih građana, ili pak nastoji da je potpuno otuđi od naroda.

mm

Press služba

1 Comments

  1. Elvedina
    22.04.2017 at 15:51
    Reply

    Zelim samo da Vas pohvalim za ideju. Zao mi je, da sam samo malo blize Beogradu prva bih se prijavila. Bravo Zorane i ekipo podrzavam Vas u svemu, samo hrabro ✌👏👏

Leave a Reply

Close