Predsednik Beogradskog odbora NOVE Mladenović najavio akciju lociranja problema na Čukarici

Predsednik Beogradskog odbora NOVE Mladenović najavio akciju lociranja problema na Čukarici

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Beograd Branko Mladenović najavio je nastavak akcije obilaska prestoničkih opština, započete početkom leta, sa ciljem lociranja gorućih problema u njihovom funkcionisanju i ponudom rešenja koja bi obezbedila bolji i kvalitetniji život svih naših sugrađana.

Tako su funkcioneri i aktivisti NOVE posetili opštinu Čukarica koja je jedna od najvećih i najrazuđenijih opština u Beogradu.
 
"Kao takva, ona se zbog različitih tipova naseljenosti suočava i sa različitim vrstama problema - komunalne, infrastrukture, građevinske ili bilo koje druge prirode", ukazao je Mladenović
 
Tokom razgovora sa građanima Čukarice, NOVA je obišla mesto na kojem je otvorena prva osnovna škola u Beogradu, a koje je sada smetlište zaraslo u korov, ali i istakla opasnosti koje vrebaju zbog nesavesno regulisanog saobraćaja i nebezbednih nadvožnjaka.
 
NOVA Beograd apeluje na sve Beograđane da se priključe akciji koja za cilj ima be samo otkrivanje bahatosti i propusta aktuelnog režima, već pre svega povratak glavnog grada Srbije na put modernih, evropskih prestonica 21. veka.
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close