Predsednik opštine Knjaževac kadrira i po lokalima: Otpustio majku dvoje dece, jer nije u SNS-u

Predsednik opštine Knjaževac kadrira i po lokalima: Otpustio majku dvoje dece, jer nije u SNS-u

Nakon što je Knjaževčane duboko potresla vest da aktuelni režim ne preza ni od kadriranja po ugostiteljskim objektima, Opštinski odbor Nove stranke Knjaževac upozorava da na ovakve i slične primere ne smemo ćutati i žmureti, jer će uskoro zakucati i na naša vrata.

Naime, nakon što je naša sugrađanka Jelena Marinković, inače majka dvoje dece i veoma uspešna sportistkinja - državni, balkanski i evropski prvak u pauerliftingu, kao i istaknuta aktivistkinja u borbi za očuvanje prirodnih dobara Srbije, dobila otkaz na radnom mestu konobarice u jednoj lokalnoj poslatičarnici samo zato što nema partijsku knjižicu, još jednom je postalo jasno da pipci autokratije svakoga dana stežu sve više. NOVA Knjaževac upozorava da je Marinkovićeva proglašena nepodobnom upravo po nalogu predsednika opštine Milana Đokića, koji je bukvalno svom moćniku, a vlasniku lokala, naredio da je otpusti, jer "nije članica SNS-a". Ovakav teror i strahovlada, koja za cilj ima da kazni sve koji razmišljaju svojom glavom, a ujedno i zastraši druge, kako im ništa slično ne bi palo na pamet, iz dana u dan sve je prisutniji i vidljivija, pogotovo u manjim sredinama gde se svi međusobno poznaju, te su zato i lakše mete političke odmazde.
 
Zato je naša dužnost, zbog svih slučajeva poput Jeleninog, da sa svojom doslednom i beskompromisnom borbom nastavimo još snažnije i posvećenije, kako bismo sve Đokiće širom Srbije na izborima poslali u političku prošlost, a državu jednom za svagda poveli putem modernih, evropskih zemalja 21. veka, gde se samostalnost i mišljenje uvažavaju, a ne sramno kažnjavaju kao u ovom slučaju. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close