Predsedništvo Nove stranke predložilo Konferenciji NOVE izlazak na predstojeće izbore

Predsedništvo Nove stranke predložilo Konferenciji NOVE izlazak na predstojeće izbore

Predsedništvo Nove stranke donelo je sinoć jednoglasnu odluku da Konferenciji NOVE, kao najvišem stranačkom organu, uputi predlog da izađe na predstojeće izbore krajem aprila.

Članovi Predsedništva su saglasni da je učešće na izborima jedina logična odluka i nastavak dosledne i odlučne politike koju Nova stranka vodi od prvog dana svog osnivanja. Odluka o pomenutom predlogu rezultat je višemesečnih redovnih zasedanja i analize aktuelne političke situacije u Srbiji, ali i izbornih uslova koji jesu katastrofalni i krajnje neprimereni jednoj evropskoj zemlji 21. veka, ali koji nas baš zbog toga sve obavezuju na borbu, a ne bežanje sa izbornog megdana.
 
Predlog je dalje prosleđen svim lokalnim odborima Nove stranke, čijih će više od 300 delegata iz cele Srbije, o tome imati prilike da se glasanjem izjasne na Konferenciji koja će biti održana u subotu, 7. marta, u Beogradu, kada će biti poznata i ozvaničena konačna odluka NOVE o izlasku na izbore. 
 
Ujedno pozivamo građane Srbije da preuzmu aktivnu ulogu u borbi za budućnost svoje zemlje, kako bismo zajedničkim snagama na proleće označili početak kraja režima Aleksandra Vučića. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close