Pregovori sa Prištinom paravan - Vučić spašava Srbiju po briselskim pivarama i bečkim buticima

Pregovori sa PriÅ¡tinom paravan – Vučić spaÅ¡ava Srbiju po briselskim pivarama i bečkim buticima

Na sva usta demonstrativno najavljivano napuštanje pregovora sa Prištinom ponovo se pokazalo kao još jedna tačka u bednoj operetskoj predstavi kojom Aleksandar Vučić pokušava da zamaže oči građanima Srbije i skrene pažnju sa stvarnih problema - praznih novčanika i tanjira, sve većeg zaduživanja i dramatičnog pada države na Duing biznis listi Svetske banke, kojom se nekada na sva usta hvalio.

Kao i svaki politikant koji lako klekne, i Vučić je tako brže-bolje, navodno za dobrobit građana Srbije i stabilnost regiona, otrčao u Brisel za sto sa Hašimom Tačijem, misleći da će se njegova tačka završiti još jednim tugaljivim nastupom punim uzdaha pred kamerama svojih podaničkih medija. Sreća, te savesnim građanima, koji su nažalost zbog takvih poput njega i njemu sličnih, danas rasuti po dijaspori, nije promakao stvarni povod Vučićevih putešestvija po Evropi, pa smo tako svedoci njegovih obilazaka pivara po Briselu, ali i šetkanja ulicama Beča i obilascima butika. Dijalog i njegova lažna borba za Srbiju očito su samo paravan za luksuziranje po evropskim metropolama kojima nastavlja da vređa inteligenciju građana Srbije.

 

 

I dok naš narod na KiM ni decu ne sme da pošalje u školu bez policijske pratnje, dok javnost punih 10 meseci čeka odgovor na pitanje ko je ubio lidera Pokreta Srbija, demokratija, pravda Olivera Ivanovića, još sa gorkim ukusom u ustima nakon Vučićevog sramnog obraćanja tog dana i jeftinih pokušaja da prikupi političke poene, i dok se na Gazivodama odigravaju unapred dogovorene vašarske predstave njega i njegovog ortaka Tačija, za "velikog lidera", kao što možemo da vidimo, postoje preča posla. Da li je čuveni Muzej piva u Briselu možda obišao kako bi uzeo pelcer za još jednu manastirsku pivaru u Pećkoj patrijaršiji, poput one već postojeće u manastiru Banjska, ili će, pak, fotografije na kojima noću baza ulicama Beča pravdati, kao onomad u Njujorku, obilaskom zatvorenih knjižara, ostaje da se vidi.

 

 

Nova stranka upozorava građane da su rezultati ovakvog igranja državom i sudbinama svih nas iz dana u dan sve pogubniji. U atmosferi straha i haosa, još jednom skrećemo pažnju na nesagledive posledice koje nam već kucaju na vrata, dok Vučić i njegovi poltroni budu sutra paradirali vojnim vežbama, skrećući tako pažnju sa ogromne krađe koja traje već 6 i po godina i bezuslovnog priznanja Kosova po nalogu svojih savetnika koji su pre 19 godina bombardovali Srbiju, u vreme kada je on, zajedno sa Tomislavom Nikolićem, uz pivo slavio useljenje u ogromne stanove, sve o trošku građana Srbije.

Poručujemo građanima da se ne plaše, ali i da budu svesni svega što se danas dešava i svoju odlučnost da tome stanu na put jasno pokažu na prvim sledećim izborima.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close