Prljava režimska haranga protiv Zorana Živkovića

Prljava režimska haranga protiv Zorana Živkovića

Predsednik Nove stranke Zoran Živković nikada nije počinio nikakav poreski prekršaj ili bilo koje drugo krivično delo. Kompletno njegovo poslovanje iz prethodnih decenija, po nalogu Vučićevog, a i prethodnih režima, više puta je proveravano. Pošto tehnički premijer predsedniku Nove stranke legalnim sredstvima ne može da pripiše kriminalne aktivnosti koje su proslavile njegove kumove i rođake, preko „novinara“ sa svog platnog spiska organizuje privatno i protivzakonito suđenje u javnim glasilima. Jedino tako možemo da objasnimo današnje naslovnice pojedinih medija na kojima se Zoran Živković zlonamerno, brutalno i neosnovano satanizuje.

Nečuvene tabloidne presude i pretnje robijom najgrublje je kršenje osnovnih etičkih i profesionalnih normi koje propisuje Kodeks novinara Srbije. To je slika Srbije kakvu njen samozvani spasitelj želi. Srbije u kojoj institucije ne postoje, a politički protivnici se blate, hapse i tamniče u montiranim tabloidnim procesima.

Navodi o nekakvoj poreskoj utaji koju je počinio Živković rezultat su ili greške neukih ljudi u državnoj administraciji ili naručenog političkog pritiska. Imajući u vidu istoriju režimskih napada na predsednika NOVE koji jasno svedoče ko je najveći trn u premijerovom oku, pre će biti ovo drugo. Presvučeni radikal bi da ućutka onog koji najglasnije govori o njegovim nedelima – pre svega, o aferama Helikopter, Asomakum i Savamala.

Nova stranka poziva nadležne državne organe da časno i profesionalno istraže, utvrde i objave sve činjenice u vezi sa ranijim poslovanjem predsednika Nove stranke i jednom za svagda stave tačku na ovu medijski kreiranu harangu.

mm

Press služba

1 Komentara

  1. Zoran Minić
    04.06.2016 u 22:39
    Odgovori

    Nije nepismen onaj ko ne zna da čita i piše, nepismen je onaj ko veruje u sve što pročita…

    (Ivo Andrić)

Ostavi komentar

Zatvori