Produženje suspenzije Aleksandru Obradoviću do daljnjeg nastavak represije Vučićevog režima

Produženje suspenzije Aleksandru Obradoviću do daljnjeg nastavak represije Vučićevog režima

Nakon što je uzbunjivač iz Krušika, Aleksandar Obradović, sinoć saopštio da mu je suspenzija na radnom mestu produžena do daljnjeg, postavlja se pitanje ima li kraja pritiscima aktuelnog režima na čoveka koji je samo ukazao na njihov kriminal, kao i kada će pravosuđe konačno nešto uraditi po tom pitanju.

I mada pušten iz kućnog pritvora, Obradović se i dalje nalazi u svojevrsnom zatvoru - bez mogućnosti da radi, da sa porodicom uključi televiziju, a da mu na režimskim medijima ne crtaju metu na čelo, da se slobodno kreće ulicama svog grada i svoje zemlje, zbog mrzilačke klime koju mesecima stvaraju upravo oni čiji je kriminal i razotkrio. I što je još važnije, on se nije plašio da digne glas, mada je po svim obrisima vlasti SNS-a za proteklih 8 godina vrlo dobro znao da će odmazda biti teška i surova.
 
Nova stranka stoga podseća na krivičnu prijavu koju je još pre više od dva meseca Tužilaštvu za organizovani kriminal podneo njen lider Zoran Živković, na osnovu Obradovićevih tvrdnji, i to protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra policije Nebojše Stefanovića i njegovog oca Branka i bivšeg direktora Krušika Mladena Petkovića zbog malverzacija u prodaji oružja. Takođe ponavljamo predlog da Aleksandar Obradović postane novi direktor Krušika, jer kao neko ko je godinama odlično radio svoj posao i nije želeo da žmuri na kriminal koji ga je zahvatio, to najviše i zaslužuje.
 
NOVA neće dozvoliti da ova, kao mi ostale velike afere, prođe nekažnjeno. Naša borba se zato nastavlja, kako bi kriminalnom režimu Aleksandra Vučića i SNS-ovaca konačno došao kraj, a sve ono kroz šta su prošli ne samo Obradović, već i svi koji su se usudili da dignu glas protiv naprednog urušavanja naše zemlje, epilog dobilo u povratku Srbije na put slobodnih, demokratskih zemalja Evrope 21. veka, u kojoj se kriminal kažnjava, a poštenje nagrađuje. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close