Proglašena lista "Nek maske padnu" - Pridružite nam se i zaokružite broj 18!

Proglašena lista “Nek maske padnu” – Pridružite nam se i zaokružite broj 18!

Republička izborna komisija proglasila je danas izbornu listu "Nek maske padnu" Zelena stranka - Nova stranka, koja će na predstojećim parlamentarnim izborima nastupiti pod rednim brojem 18.

Nakon i zvaničnog ulaska u izbornu trku, koalicija "Nek maske padnu" nastavlja svoju odlučnu i doslednu borbu da od lepe zemlje Srbije, svi zajedno, konačno napravimo i ozbiljnu državu. Kako je istakao prvi na listi i lider Zelene stranke mr Goran Čabradi, "Nek maske padnu" je jedna od retkih nezavisnih koalicija na ovim izborima, jer iza većine ostalih stoji upravo režim Aleksandra Vučića.
 
"Politika je danas u Srbiji zagađena, zagadila nam je sve sfere društva, a takva nam je i životna sredina. Naša koalicija će zato ponuditi rešenja za lažne politike, da pokažemo da politika u Srbiji može i mora biti drugačija, ali i rešenja za realne probleme građana. Obezbedićemo da živimo u zelenim gradovima i selima i da kvalitetnijim životom napravimo od Srbije i mnogo bolje društvo nego što je sada. Zato pozivam sve građane da podrže koaliciju "Nek maske padnu" i vrlo brzo će videti kako ozbiljni ljudi rade ozbiljne poslove", poručio je Čabradi.
 
Sa njim je saglasan i predsednik Nove stranke Zoran Živković, koji je, po predaji liste, podsetio da je koalicija Zelenih i NOVE imala brojne teškoće u pripremi za kampanju, istakavši ne samo mere predostrožnosti i zaštite zbog epidemije koronavirusa, već i brojne opstrukcije, poput namernog overavanja nepotpunih dokumenata ili pada sistema baš kada je našim kandidatima trebalo izdati potrebnu dokumentaciju.
 
"Moramo da se izborimo da Srbija postane jedna zdrava zemlja. Naravno, da budu čisti i vazduh, i zemlja, i vode, i učionice, bolnice, ali za sve to je preduslov čista vlast. Da na izborima građani biraju direktno svoje odbornike, poslanike i gradonačelnike, pa da tačno znaju ko je odgovoran ili zaslužan za sve ono što se dešava. Da se kriminal, prisutan svuda oko nas, reši - potrebna je Sablja 2.0. Što se spoljne politike tiče, Srbija mora da ide napred, da se ne svađa ni sa kim, već da što pre dostigne evropske standarde, ne zbog Evrope, već zbog nas samih. Ko želi da glasa za svoju budućnost, a ne za budućnost političara, neka glasa za listu "Nek maske padnu" Zelena stranka - Nova stranka, a mi smo tu da ne obećavamo ništa, nego da dokažemo da ćemo uraditi sve ono dobro što građani očekuju od nas", zaključio je Živković.
 
Koalicija "Nek maske padnu" u danima pred nama izložiće detaljno svoj program i ciljeve, kroz neposredan razgovor sa građanima širom Srbije, ali i putem medija i društvenih mreža, kako bi 21. juna izbor bio jasan - broj 18, da padnu maske lažnog režima! Pridružite nam se! 
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close