Radovanović: Voždovački odbor NOVE ukazao vlastima na probleme sa kojima je suočena opština

Radovanović: Voždovački odbor NOVE ukazao vlastima na probleme sa kojima je suočena opština

Gradski odbor Nove stranke Beograd nastavio je ove nedelje obilazak prestoničkih opština, radi sagledavanja gorućih problema u njihovom funkcionisanju.

Predsednik Opštinskog odbora Nove stranke Voždovac Andrija Radovanović objasnio je da je ekipa NOVE, na njegov predlog, u obilazak opštine i razgovor sa komšijama krenula iz naselja Stepa Stepanović, čiji stanari vode aktivnu borbu, neprestano ukazujući na probleme.
 
"Opština Voždovac, kao i ceo Beograd, ima komunalne probleme, posebno probleme sa Zelenilom. Tako na mestima gde je trebalo da budu vrtić, dom zdravlja, šoping centar, sada stoji nepokošena, zapuštena livada", podvukao je Radovanović.
 
Predsednik Voždovačkog odbora NOVE skrenuo je pažnju gradskoj vlasti da pomenuto naselje ima samo jednu autobusku liniju GSP-a, kako bi se taj problem što pre rešio, ali se osvrnuo i na situaciju u naselju Veljko Vlahović.
 
"Ono sve više počinje da liči na, recimo, Kaluđericu, gde zgrade niču kao pečurke. Zato će i ubuduće naše snage biti usmerene ka tome da beogradskim vlastima ukažemo na ove probleme, ali i predložimo rešenja, koja svakako imamo, a za koja do sada nisu imali sluha", zaključio je on.
 
Time je i najavio da će Nova stranka, nakon glasa struke i konsultovanja Političkog saveta, na jesen pred svoje komšije izaći sa konkretnim predlozima radi olakšanja zajedničke svakodnevice i vraćanja Beograda na put modernih, evropskih prestonica.
 
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close