Radovi na izgradnji brane na Svrljiškom Timoku probili sve rokove

Radovi na izgradnji brane na Svrljiškom Timoku probili sve rokove

Punih sedam godina građani Srbije svedoci su naprednog urušavanja države, a iz Knjaževca nam stiže još jedan, kako lider SNS-ovaca Aleksandar Vučić to voli da istakne, "prvi u istoriji" projekat, koji ne samo što je probio rok za izvođenje radova, već se istima čak ni ne nazire kraj.

Naime, u decembru prošle godine, kako i stoji na tabli na reci Svrljiški Timok, trebalo je da otpočnu radovi na izgradnji brane, a kao navedeni rok za njihov kraj istaknuto je 180 radnih dana. S druge strane, radovi ne samo što nisu počeli kad je trebalo, već su i kasnili punih sedam meseci. Kraj im se ni ne nazire, iako je reč o važnom infrastrukturnom rešenju koje je izuzetno značajno za funkcionisanje i razvoj ovog dela Srbije.
 
Opštinski odbor Nove stranke Knjaževac upozorava da građanima niko čak ni ne daje objašnjenje kada će brana biti završena, kao ni ko snosi odgovornost za ovoliko probijanje rokova. Stoga NOVA Knjaževac još jednom apeluje na sve svoje sugrađane da se aktivno uključe u promene i pridruže nam se u zajedničkoj borbi za Srbiju u kojoj će se poštovati radne obaveze, ugovori i odgovornost kako prema poslu, tako pre svega prema onima čija svakodnevica i kvalitet života od pomenutih rezultata i zavise. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close