Rakić-Vodinelić i Šutanovac: Metro od Makiškog polja potpuni promašaj

Rakić-Vodinelić i Šutanovac: Metro od Makiškog polja potpuni promašaj

Kandidat Demokratske stranke i Nove stranke za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac je zajedno sa prvom na zajedničkoj listi prof. dr Vesnom Rakić - Vodinelić obišao opštine Čukarica i Rakovica i tom prilikom u razgovoru sa građanima poručio da je projekat nove prve trase metroa koja bi započela u Makiškom polju potpuni promašaj i najbolja slika neznanja gradske vlasti.

„Ubeđuju javnost da je jedina opcija da se gradi metro tamo gde nema ničega, na zaštićenom vodoizvorištu. Umesto da rešavaju ozbiljne infrastrukturne probleme u vezi sa zastarelom putnom infrastrukturom i brojem neophodnih autobusa, Vesić i Mali su našli nov način da obmanjuju javnost sa sumanutim projektima," izjavio je Šutanovac.

Vesna Rakić - Vodinelić je naglasila da sa Makiškog polja dolazi većina pijaće vode i da bi izgradnja blokovskih naselja i infrastrukture za metro dovela u pitanje zdravlje naših građana.

„Koalicija Demokratske stranke i Nove stranke Beogradom neće upravljati improvizacijama, već pažljivim promišljanjem i planiranjem, uvažavajući mišljenje struke i potrebe građana. Prvi zajednički zadatak jeste zaustaviti pljačku javnih resursa koja je u toku, a beogradski izbori prva su prilika za to. Potom ćemo raskinuti sve štetne ugovore, a sulude, nezakonito i nasilnički donete planove staviti van snage," izjavila je prof. dr Vesna Rakić - Vodinelić.

mm

Press služba

Povezane vesti

Ostavi komentar

Zatvori