Rekonstrukcija javnog toaleta u Pančevu primer krađe, ali i simbol kvaliteta života

Rekonstrukcija javnog toaleta u Pančevu primer krađe, ali i simbol kvaliteta života

Ekipa Nove stranke, predvođena liderom NOVE Zoranom Živkovićem, predsednikom Političkog saveta Arisom Movsesijanom, prvim čovekom Gradskog odbora NOVE Beograd Brankom Mladenovićem i portparolom Gradskog odbora Nove stranke Pančevo Igorom Grudenom, ukazala je javnosti na svu problematiku rekonstrukcije javnog toaleta u najvećem gradu južnog Banata.

Naime, pomenuti radovi ne samo što traju u dva produžena roka i koštaju basnoslovnih 15 miliona dinara, već su i smešteni u srcu stambenog dela Pančeva. Kako je objasnio Gruden, taj grad se nosi sa barem stotinu bitnijih problema za čije rešenje je pomenuta suma mogla da bude utrošena, ali je aktuelnoj vlasti očigledno samo jedna stvar na pameti.
 
Predsednik Nove stranke naveo je da je lokacija krajnje neprikladna za javni toalet, kada su svuda okolo stambene zgrade, a prekoputa sud.
 
"Da li možda to govori o značaju pravosuđa u Srbiji? Ovo je generalno propao pokušaj da se nešto uradi i zato tražimo od nadležnih organa da utvrde ko to ovde krade", istakao je Živković.
 
Za kraj, predsednik Gradskog odbora Nove stranke Beograd Mladenović zaključio je da cena i trajanje radova na rekonstrukciji jasno svedoče o kvalitetu života u Pančevu.
 
U nastavku pogledajte šta je tačno na terenu zatekla ekipa Nove stranke:
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close