Režimski plaćenici nastavljaju hajku na Živkovića

Režimski plaćenici nastavljaju hajku na Živkovića

Povodom teksta koji je izašao u dnevnom listu „Alo“ („Ugradili se 30 miliona u prodaju Sartida“, 21. septembar 2015, strana 6) o navodnoj umešanosti predsednika Nove stranke Zorana Živkovića u takođe navodnu utaju novca od prodaje Sartida, Nova stranka ulaže demanti:

Predsednik Nove stranke Zoran Živković, koji je u vreme prodaje Sartida obavljao funkciju predsednika Vlade Srbije, nikako nije mogao da učestvuje u pregovorima i realizaciji prodaje ovog preduzeća, jer je za to bio nadležan isključivo Stečajni sud. Odnosno, Sartid nije privatizovan, već prodat iz stečaja, pa tako ni prodaja nije mogla da bude „verifikovana na sednici Vlade“, kako se navodi u sramotnom tekstu. 

Indikativno je to što objavljene izmišljotine potpisuje Predrag Jeremić, nekadašnji urednik Identiteta, osvedočenog glasila kriminalnog klana, a danas najamnik na platnom spisku režimskog biltena Afera. Zato zaključujemo da Jeremićevi napisi o nepostojećoj večeri, nepostojećem dijalogu sa diplomatama i nepostojećoj sednici Vlade jesu proizvod još jednog iz vrha vlasti dirigovanog blaćenja predsednika Nove stranke. Verujemo da je prenošenje njegovih bezočnih neistina posledica ne zle namere, već nedovoljne informisanosti uredništva dnevnih novina „Alo“ i da svakako ne priliči listu iza kojeg stoji vodeća izdavačka kuća Ringier Axel Springer d.o.o. Zbog štete koju navedene laži mogu naneti ugledu gospodina Zorana Živkovića, zahtevamo što hitnije izvinjenje i objavljivanje demantija.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close