Rističević opet lažima juriša na Zorana Živkovića

Rističević opet lažima juriša na Zorana Živkovića

Koliko god se Marijan Rističević trudio da lažima diskredituje predsednika NOVE Zorana Živkovića, činjenice mu ne idu na ruku. Izrečeni navodi glavnog naprednjačkog ideologa o nezakonitom delovanju Živkovića, zapravo se odnose na onog koji ih je i izrekao.

Notorna je činjenica da je Marijan Rističević bio član najmanje dve tenderske komisije koje su odlučivale o privatizaciji poljoprivrednih kombinata u Vojvodini, a koje je kupio MK Komerc (podaci dostupni na internet stranici Agencije za privatizaciju: http://www.priv.rs/Privatizacija/2201/Rangirane+ponude+za+PIK+Agrounija+drustveno+pre.shtml).

O lažljivoj prirodi bivše zvezde rijaliti programa, svedoči i to što je njegovo gazdinstvo u pasivnom statusu. Naravno, zbog počinjenih zloupotreba, jer je prijavljivao subvencije na osnovu državne zemlje bez ugovora koju je pre toga imao u zakupu i uzurpaciji.

Uvereni smo da je Rističević, zaslugom svog neupitnog obrazovanja, mudrosti i pregalaštva, avanzovao od nekadašnjeg glasnogovornika do sive eminencije Srpske napredne stranke. Samo tako, odnosno postupanjem po nalogu svoga šefa Rističevića, može se objasniti činjenica da je Vučić obmane i laži ustanovio kao državnu politiku. Nova stranka zaključuje da je o kriminalnom delovanju Marijana Rističevića dokaza i previše. Zato se njegovim likom i (zlo)delom više nećemo baviti, već to prepuštamo sudskim organima, kao što je i običaj u svim pristojno uređenim državama.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close