Sa jasnim zahtevima na ulice Beograda! Do pobede!

Sa jasnim zahtevima na ulice Beograda! Do pobede!

U trenutku kada građanski protesti ulaze u treći mesec održavanja, naša je dužnost, i kao sugrađana, ali pre svega kao političara koji se ne stide svog posla, da još odlučnije izađemo na ulice Beograda, svesni da promene više niko ne može zaustaviti.

Nova stranka još je na samom početku istakla neophodnost jasnog formulisanja ciljeva skupova, te precizirala zahteve sa kojima je iz nedelje u nedelju na ulicama ne samo Beograda, već odnedavno i gradova širom Srbije. Stoga još jednom ističemo neophodnost hitne smene i krivičnog gonjenja Aleksandra Vučića, smene ministra policije, ministarke pravde i republičke javne tužiteljke, jer su direktno odgovorni za vlast kriminala na ulicama naše države, slobodnih i poštenih izbora i slobode medija, prvenstveno na javnom servisu koji plaćaju svi građani Srbije.

NOVA zato poziva sve svoje članove i simpatizere da i danas glasno poručimo da ćemo utabati sneg koji nadležne službe danima ne čiste, ali i put kojim će Srbija biti pretvorena u pravu demokratsku i zemlju vladavine prava.

Zbog Nebojše iz Beograde, neme Kuburovićke i tužiteljke Dolovac koja ne postoji. Zbog krađe glasova i prekrajanja izborne volje građana. Zbog zakupljenih naslovnica svih novina i gromoglasne tišine u Dnevniku 2. Zbog “Sedi! Tišina tamo! Ništa mi nije smešno!”

Zato što odavno ništa nije smešno. Vidimo se u 18 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu! Zajedno do pobede!

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close