Å abac: Forum mladih organizovao basket turnir

Å abac: Forum mladih organizovao basket turnir

Forum mladih Gradskog odbora Nove stranke Šabac organizovao je basket turnir na terenima rekonstruisanog prostora nekadašnjeg Koš kluba. Učešće na turniru uzelo je šest podmladaka srodnih političkih stranaka sa preko 50 učesnika. Pravo igranja imali su i stariji članovi, jer je rezultat turnira bio u drugom planu.

Mladi NOVE Šabac su na simboličan način želeli da obeleže završetak raspusta i početak školske godine, kao i da skrenu pažnju na nužnost i dobrobit rekreativnog bavljenja fizičkim aktivnostima, ali i da sa prijateljima iz drugih srodnih stranaka upriliče prijatno druženje. Posebnu zahvalnost iskazujemo svima koji su se odazvali i uzeli učešće na turniru, Kosti Krstiću koji je bio inicijator organizacije turnira i Dejanu Popoviću koji nam je tehnički i stručno pomogao u organizaciji turnira. Igralo se po važećim pravilima, 15 minuta, ili do 16 koševa, prvo po gupama, a kasnije po dve prvoplasirane ekipe po grupama ukrštanjem prvi sa drugim iz druge grupe.

Na kraju valja pomenuti i učesnike, kao i plasman ekipa: 
Pobednik turnira je ekipa SPO, drugo mesto zauzeli su mladi Inicijative selo-grad, treće Zeleni Srbije, četvrta je bila ekipa NOVE stranke, peta ekipa Cerski marš, a šesta Levica Srbije. Pobedniku sve čestitke i još jednom zahvalnost svim učesnicima na odzivu. Nadamo se da će turnir prerasti u tradicionalni i da će dogodine svakako biti veći broj učesnika i ekipa.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close