Saopštenje povodom sednice Gradskog odbora Nove stranke Beograd

Saopštenje povodom sednice Gradskog odbora Nove stranke Beograd

Gradski odbor Nove stranke, kojim je predsedavao predsednik GrO Branko Mladenović uz prisustvo članova sa svih opština, predsednika stranke Zorana Živkovića, potpredsednice stranke dr Mire Petrović i predsednika saveta Nove stranke Arisa Movsesijana, razmatrao je aktuelnu političku situaciju i analiziralo dosadašnje akcije GrO i OO u letnjem periodu.

Predsednik stranke je upoznao članove sa aktuelnim događanjima na političkoj sceni, kao i pregovorima između opozicionih stranaka.

Aris Movsesijan je preneo podršku Novoj stranci sa sastanka Evropskih liberala kome je prisustvovao u Sarajevu sa predsednikom Foruma mladih, Urošem Elekovićem.

U skladu sa demokratskim principima za koje se Nova stranka zalaže, prioritet je stavljen na delovanje opštinskih odbora.

Članstvo i rukovodstvo Nove stranke će i dalje vredno i požrtvovano raditi na osnaživanju urušenih institucija, rešavanju gorućih problema na opštinama i poboljšanju života svih naših sugrađana.

Takođe je, uz sadržajnu diskusiju, podržana odluka predsedništva Nove stranke, da se odluka o izlasku na izbore donese na Konferenciji stranke, tek kada izbori budu raspisani.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close