Seniori igraju za juniore

Seniori igraju za juniore

- Zoran Đinđić je umeo da kaže: „Nema spavanja, vreme je za akciju. Spavaćete kad odete u penziju.“ Međutim, mi penzioneri smatramo da je danas nama uskraćeno pravo da „spavamo“ tokom svojih penzionerskih dana. Mučno je danas živeti u Beogradu, kao uostalom i u celoj Srbiji. Naša je obaveza da ne posustanemo ni sada, već da se borimo za budućnost naših unuka – poručio je Miroslav Avramović, predsednik Kluba seniora Nove stranke, povodom današnje akcije „Seniori igraju za juniore“.

Tokom današnje akcije, seniori Nove stranke okupili su se u beogradskom parku Tašmajdan, kako bi jasno poručili da mladi i dalje mogu da računaju na njih – na njihovu podršku u borbi za bolju budućnost. Uz poruku aktuelnoj gradskoj vlasti „Mi smo gradili Beograd, a šta vi radite osim što ga razarate?“, penzioneri su istakli da ih „štetočinska vlast ne može potkupiti jeftinim popustima za dopunski asortiman u apotekama ili za sahrane“, te da je njihova „cena“ mnogo veća – uređen grad i dostojanstven život svih građana.

- Ne želimo da sa svojim unucima razgovaramo preko skajpa. Zato smo danas ovde, a bićemo i na biračkim mestima sa jasnom odlukom da razne Vesiće i Male oteramo iz našeg grada – poruka je penzionera.

Tokom današnje akcije građanima su predstavljeni plan i tim NOVE za Beograd, na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić, profesorkom prava i predsednicom Saveta stranke, a prikupljen je i veliki broj potpisa podrške.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close