Šešelj najvulgarnije vređao i psovao Mariniku Tepić [VIDEO]

Šešelj najvulgarnije vređao i psovao Mariniku Tepić [VIDEO]

Današnje najprostačkije iživljavanje osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja nad narodnom poslanicom Nove stranke Marinikom Tepić, usred skupštinske sednice i uz prećutno odobravanje predsedavajućeg Veroljuba Arsića, slika je i prilika napredno-radikalske vlasti – siledžijske, primitivne horde.

Naime, Tepić je na početku rada u Skupštini Srbije pitala republičku javnu tužiteljku Zagorku Dolovac da li ima nameru da pred Ustavnim sudom inicira zabranu SRS posle presude Haškog tribunala kojom je lider radikala Vojislav Šešelj osuđen kao ratni zločinac za podstrekivanje progona naših sugrađana u Hrtkovcima. Tepić je to, kao i svaki put do sada, učinila na pristojan način, kako i dolikuje civilizovanim ljudima. Ali pristojnost očigledno buni radikale – i izvorne i „presvučene“, te su na to, predvođeni osuđenim zločincem, reagovali dobacivanjem najvulgarnijih i najgnusnijih uvreda.

Podsećamo da je, pored Marinike Tepić, i narodna poslanica Aleksandra Jerkov nedavno bila na meti – u istovetnoj demonstraciji primitivizma, sa istim glumcima i statistima.

Nova stranka razume da osuđenom zločincu Vojislavu Šešelju nije lako: od političkog oca Aleksandra Vučića, spao je na ulogu njegovog ličnog pajaca. Lični pajac radi onako kako ga gazda instruira, pa tako i Šešelj govori i radi ono što mu Vučić kaže, što bi i sam hteo, ali ne sme. No, to Vojislava Šešelja nikako ne opravdava, zbog čega zahtevamo njegovo izbacivanje iz Narodne skupštine, kako bi se koliko-toliko očuvalo njeno dostojanstvo.

mm

Press služba

Ostavi komentar

Zatvori