Siledžija Bogdan Laban da snosi odgovornost!

Siledžija Bogdan Laban da snosi odgovornost!

Verbalno i fizičko maltretiranje asistenta na Građevinskom fakultetu Vladimira Polovine od strane  gradonačelnika Subotice i funkcionera SNS Bogdana Labana, potvrđuje ono na šta već dugo ukazujemo – da je SNS klika teror i nasilje zavela kao legitimne metode vladanja, a od Srbije napravila svoju privatnu mafijašku državu.

Naprednjačka praksa korišćenja unajmljenih batinaša za obračune sa neistomišljenicima očigledno je metastazirala, te su i nosioci najviših javnih funkcija besramno preuzeli uloge siledžija sa rečnikom iz kriminalnog miljea. Bogdan Laban živi je dokaz negativne selekcije koju SNS sistemski primenjuje: kako lokalni neotesanac sa sumnjivom diplomom magistarskih studija, preoblačenjem partijskih dresova – od SPS, preko DSS do SNS – ceo radni vek opstaje na kičmi javnih preduzeća i poslednjim svojim transferom avanzuje do subotičkog ober-kneza koji preti i šamara „nepodobne“ građane.

Ono što još više zastrašuje od činjenice da gradom upravlja osvedočeni siledžija, jeste to što njegovu žrtvu, Polovinu, koji je uredno prijavio maltretiranje, policija pritvara umesto da momentalno postupi po njegovoj krivičnoj prijavi! Time su policijski organi i sami postali taoci mafijaške udruge koja rukovodi Suboticom.

Bogdan Laban mora da snosi i političku i krivičnu odgovornost. Nova stranka zahteva njegovu najhitniju smenu, a od nadležnih policijskih i pravosudnih organa zahteva da postupe profesionalno i ovaj slučaj rasvetle, a vinovnike adekvatno kazne.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close