Siledžijstvo nad Aleksandrom Jerkov ogoljeni primitivizam radikalskog legla

Siledžijstvo nad Aleksandrom Jerkov ogoljeni primitivizam radikalskog legla

Današnje siledžijstvo poslanika Srpske radikalne stranke nad poslanicom Aleksandrom Jerkov najsirovija je demonstracija primitivizma koja iznova potvrđuje da su iz istog radikalskog legla potekli svi oni, i izvorni i napredni radikali, koji nasiljem pokušavaju da ućutkaju svaki vid kritike.

Pravi karakter radikala – kukavičke rulje - pokazuje upravo to što su „hrabro“ sačekali da poslanica Jerkov ostane sama u poslaničkim klupama, da bi je grupno opkolili i podvrgli najbrutalnijim uvredama i psovkama. I to usred skupštinske sednice, pod patronatom i uz naslađivanje „novih“ radikala, koji žive jedino od nasilja i podstrekivanja drugih na nasilje.

Nova stranka pruža punu podršku poslanici Demokratske stranke Aleksandri Jerkov i poručuje da u borbi za slobodu, pravdu i druge osnovne civilizacijske tekovine nije sama. Pred nasrtajima radikalskih i neoradikalskih siledžija nećemo ustuknuti, niti ćemo im prepustiti institucije države koje žele da načine arenom za veličanje sopstvene vulgarnosti.

 

mm

Press služba

Leave a Reply

Close