SNS izložba na nivou SS formacija Hitlera

SNS izložba na nivou SS formacija Hitlera

Izložba SNS-ovaca na nivou je odbora za kulturu Hitlerovih SS formacija. Vodi se otvorena haranga protiv kritičkog novinarstva i kritičke javnosti uopšte.

- U poslednje četiri godine, koliko je na vlasti, SNS je uspela da u Srbiji pronađe sve najgore i to sakupi: najgore ljude, prevarante, plagijatore, kriminalce i sve najgore pojave koje mogu da se nađu u jednom društvu. Njihova izložba je na nivou odbora za kulturu SS formacija Adolfa Hitlera, gde se vrši neprimerena haranga protiv kritičkog novinarstva i kritičke javnosti uopšte. Nisam bio na izložbi, ali sam dovoljno video u medijima i ne vidim gde je tu neistina. Izložbu građani nisu ni primetili. Taj prostor je stalno prazan, što znači da građani bojkotuju primitivizam i bezobrazluk SNS-ovaca – rekao je lider NOVE Zoran Živković za dnevni list Danas.

On je istakao da Srpska napredna stranka ciljano radi na proterivanju svega dobrog i vrednog iz Srbije, kako bi obezbedila prostor za plagijatore i prevarante vođene Aleksandrom Vučićem.

- SNS aktivno radi na proterivanju kulture i obrazovanja iz zemlje. Oni su srećni kada na hiljade mladih i obrazovanih odlaze iz zemlje, jer se time stvara prostor za njihove plagijatore, prevarante i kriminalce. Kultura je skoro u potpunosti svedena na bizarnu estradu, a informisanje je kao tokom devedesetih, a to znači mnoštvo lažnih medija koji su razglasne stanice partije Aleksandra Vučića. Ljudska i manjinska prava, prava radnika i sindikata su svedena na apsolutni minimum i došlo je vreme da kulturna, obrazovana i hrabra Srbija stavi tačku na ovu mrlju u modernoj istoriji naše zemlje – poručio je Živković.

mm

Press služba

1 Komentara

  1. Filip
    26.07.2016 u 16:31
    Odgovori

    Bogami, teško gos. Živkovicu, proći će još oko 3-4 godine dok se Srbija ne “dozove” pameti i ne shvati kakvi je sve vode, a na celu sa neprikosnovenom Vodjom.

Ostavi komentar

Zatvori