SNS pod pratnjom policije razvozi zaposlene u JP na doček Vučiću

SNS pod pratnjom policije razvozi zaposlene u JP na doček Vučiću

Mobilne ekipe niških opozicionih političkih organizacija dokumentovale su danas upravo ono na šta smo upozoravali: da Srpska napredna stranka, uz otvorenu demonstraciju sile i zloupotrebu državnih organa, odvlači zaposlene u javnim preduzećima i upravama sa njihovih radnih mesta i poput talaca ih sili da „dočekuju" naprednjačkog šefa, Aleksandra Vučića.

Video materijal jasno ogoljava ovu prljavu praksu: pod pratnjom policije, zaposleni u javnim preduzećima autobusima se odvoze na ugovoreno mesto.

Ujedinjena niška opozicija razume i pruža punu podršku svojim sugrađanima koji, ucenjeni da će ostati bez posla, ne mogu da se odupru nasilničkim metodama naprednjačkog režima. Međutim, nema razumevanja za otvorene pretnje SNS moćnika koji, u nedostatku bilo kakvog logičkog argumenta za otimanje aerodroma od Nišlija, perfidno zloupotrebljavaju ljude koji se bore za golo preživljavanje i koriste ih kao statiste u svojim izrežiranim obmanama. Pritom, vrhunac brutalnosti je što sve javne resurse, pa i časne policijske službenike, izrabljuju i primoravaju da saučestvuju u njihovom partijskom poduhvatu.

 

Pozivamo građane da svojom voljom, slobodnim ubeđenjem danas od 18 časova na Trgu Kralja Milana iskažu svoj stav o sudbini Aerodroma.

Saopštenje potpisuju:

  1. Demokratska stranka
  2. Dveri
  3. Dosta je bilo
  4. Levica Srbije
  5. Narodna stranka
  6. Niška inicijativa
  7. Nova stranka
  8. Pokret slobodnih građana
  9. Pokret za preokret
  10. Socijaldemokratska stranka
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close