Somborski naprednjaci bez stida i srama

Somborski naprednjaci bez stida i srama

Srpska napredna stranka je još jednom pokazala svoju bahatost i bezobrazluk. Naime, u Kljajićevu su na Badnje veče ispred crkve postavili svoj štand sa stranačkim obeležjima i slikom svog vođe i na taj način zloupotrebili i oskrnavili čak i tradicionalnu svečanost paljenja badnjaka. Time su ponovo članovi SNS pokazali da nemaju ni stida ni srama, da ih jedino interesuju vlast, funkcije i politička promocija, i da ih nije briga što njihove komšije žele da dostojanstveno obeleže najradosniji hrišćanski praznik.


O razmerama drskosti i bahatosti SNS-a govori i činjenica da se u centru sela koriste prostorije koje je nedavno dobilo KUD Đurđevak, a koje sada služe isključivo kao stranačke prostorije SNS. Prostorije je KUD Đurđevak dobio neposredno pred izbore za savet MZ Kljajićevo od strane JKP Prostor.

 

Nova stranka ovim želi da ukaže na katastrofalnu političku atmosferu koju kreira Srpska napredna stranka i na krajnje nekorektan odnos prema političkim protivnicima. JKP Prostor već mesecima odbija da Novoj stranci ustupi prostorije za kancelariju u Somboru jer su im gradske vlasti to zabranile. Sigurni smo da je razlog strah od Nove stranke i od ozbiljnih i kredibilnih ljudi koje NOVA okuplja.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close