Sramna odluka gradske vlasti, GSP spaja praznike

Sramna odluka gradske vlasti, GSP spaja praznike

Sramna odluka Sekretarijata za javni prevoz, kojom će GSP „Beograd“ i privatni prevoznici tokom 10 dana vaskršnjih i prvomajskih praznika, od 26. aprila do 5. maja, prevoziti putnike po subotnjem ili nedeljnom redu vožnje, još jedna je uvreda za građane prestonice koji moraju da idu na posao ili obavljaju ostale, svakodnevne obaveze.

Da ne ponavljamo stanje u samim vozilima javnog gradskog prevoza, na koje je Gradski odbor Nove stranke Beograd već više puta upozoravao, očigledno je da se sada vrh gradske vlasti poveo uzorom svog vrhovnog vođe, samozvanog predsednika države Aleksandra Vučića, koji je, kako sam kaže, „jedini čovek u ovoj zemlji koji sam radi, stalno radi, nikada ne spava“ i slično, te za ostale građane onda i nema potrebe za redovnim prevozom, čak niu  utorak 30. aprila, petak i subotu, 3. i 4. maja, koji su regularni radni dani.

Nova Beograd još jednom podvlači da je granica odavno prekoračena, te da su i sve masovniji subotnji protesti koji mesecima traju u Beogradu, jasan dokaz šta građani prestonice misle o ovom režimu, kao i da im rok na vlasti sve brže ističe.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close