Sramni nasrtaj blatoida Informera na našeg prijatelja i saradnika Omera Berbića iz Tuzle

Sramni nasrtaj blatoida Informera na našeg prijatelja i saradnika Omera Berbića iz Tuzle

U sramnom maniru mračnih 90-tih godina, jedna od glavnih perjanica aktuelnog režima, tabloid Informer, danas je izneo niz neistina i uvreda na račun našeg dragog prijatelja i saradnika Omera Berbića, člana Naše stranke iz Tuzle.

Ne samo što su izrazili ekstremni šovinistički stav prema svim građanima Bosne i Hercegovine, okarakterisavši ih, skladno dijagnozi manije gonjenja vrhovnog vođe Aleksandra Vučića, kao "rušitelje vlasti", vrh blatoida je, u nedostatku argumenata kojima bi pobio opozicionu snagu Nove stranke, pribegao najprizemnijem rečniku, pokazavši iznova da je simbol sramote novinarstva u Srbiji, ali i dokazavši da se medijem ne može nazvati sve što smisli pomračeni um nekog di džeja i pomenuto odštampa na papiru ili objavi na internetu. Ne možemo čak ni da ne primetimo da oni koji su se svojim prljavim kandžama obrušili na Berbića nisu čak ni na tolikom nivou pismenosti i rasuđivanja da barem pravilno napišu ime stranke čiji je on ponosni član.

Kako navodi član Foruma mladih Nove stranke Marko Živković, sa Berbićem nas ne veže samo politička saradnja, već i iskreno prijateljstvo.

"Više puta sam bio gost Tuzle, grada koji otvorenih ruku i srca prihvata sve ljude, ma koje vere, nacije ili boje kože bili. Stoga pozivam sve građane BiH da se takođe uvek osećaju dobrodošlim u Srbiji, bilo turistički ili učešćem na protestima u borbi za bolju budućnost svih nas. Beograd je oduvek bio grad otvorenih ljudi, što ne mogu promeniti ni svi nasrtaji ekstremističkog, korumpiranog, kriminalnog režima koji ga je zaposeo poslednjih godina", poručio je Živković. 

NOVA i ovoga puta, kao i do sada, akcentuje neophodnost saradnje u regionu zarad boljeg sutra, kao što sa ponosom ističe plodonosnu saradnju sa Našom strankom iz BiH, više puta u praksi dokazanu uzajamnim posetama, razmenama iskustava i zajedničkim akcijama. Za razliku od onih koji su svojevremeno pretili da će "za jednog Srbina ubiti 100 muslimana", Nova stranka će nastaviti kontinuirani rad i borbu za Srbiju koju će poštovati, Srbiju mira u kojoj će se vrednovati sve nacije, i u kojoj niko više neće morati da temeljno pere ruke nakon čitanja onoga što sebe sramno naziva medijem.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close