Srdačan susret u Sarajevu: Živković i Kojović o situaciji u regionu i budućoj saradnji

Srdačan susret u Sarajevu: Živković i Kojović o situaciji u regionu i budućoj saradnji

Predsednik Nove stranke Zoran Živković razgovarao je danas u Sarajevu sa liderom Naše stranke Predragom Kojovićem, što je samo još jedan u nizu susreta koji krunišu dugogodišnju saradnju dveju partija.

Nakon srdačne i nesebične podrške koju je Forum mladih NOVE pružao kolegama iz Naše stranke tokom kampanje za nedavne Opšte izbore u BiH, Živković je i lično čestitao Kojoviću na ostvarenim rezultatima, podvukavši uverenje da njegovi saborci tokom iduće četiri godine zasigurno neće izneveriti poverenje birača.

Dvojica lidera su tokom sastanka pažljivo sagledala aktuelnu situaciju u regionu i, uz zajednički zaključak da mir i stabilnost na ovom podneblju nemaju alternativu, postigli saglasnost da će plodonosnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti i ubuduće.

Podsetimo, Živković će, u sklopu dvodnevne posete BiH, večeras na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, učestvovati na Konferenciji "Preduzetništvo i sloboda", gde će održati predavanje na temu punoletstva Petooktobarskih promena, ostvarenih rezultata, ali i najvažnijih lekcija koje su usledile na putu kojim su potom krenule ne samo Srbija, već i sve zemlje regiona.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close