Srećan početak školske godine!

Srećan početak školske godine!

Nova stranka čestita svim učenicima, a naročito đacima prvacima, početak školske godine. Želimo im da iz školskih klupa ponesu istinsko znanje i prave vrednosti koje će od njih načiniti odgovorne i savesne građane Srbije.

Đacima takođe poručujemo da nije sramota kupovati i učiti iz polovnih udžbenika. Jedina je sramota kupovati diplome i hvaliti se lažnim titulama. Samo marljivim učenjem i ličnim zalaganjem moći će jednog dana da ostvare zaslužen uspeh na koji će se s razlogom ponositi.

Ukoliko ne budu ulagali u svoje znanje kojim će menjati naše društvo nabolje, živeće i dalje u Vučićevoj Srbiji. U „naprednom“ rijaliti programu u kojem će ih glavni režiser i dalje nazivati lenštinama i ološem, a potkupljivati jeftinim praznim obećanjima. U takvoj državi, jedini način da zaista dosegnu bolji život, biće im put „Nebojše iz Beograda“. A takvu Srbiju, zemlju lažnih doktora i lažnih mesija, u kojoj se nagrađuje poltronstvo a ne lična znanja i veštine, želeće što pre i da napuste.

Zato, đaci, škola jeste važna, jer samo znanjem možete pobediti primitivizam, prostakluk i osionost koji danas upravljaju našom zemljom. Poručujemo i roditeljima: pokažite više odgovornosti prema svojoj deci, jer deca se vaspitavaju pre svega u kući. Budite odgovorniji i prema svojoj državi, jer loša vlast se ne menja samo gunđanjem, već ispravnom odlukom na izborima!

 

mm

Press služba

Leave a Reply

Close