Šta još krije naprednjačka somborska vlast?!

Šta još krije naprednjačka somborska vlast?!

Svima nam je poznata priča o kamionu Čistoće koji je pozajmljen kragujevačkom komunalnom preduzeću. Kružile su gradom priče kako je ta pozajmica posledica činjenice da je prvi čovek Kragujevca sin Tomislava Nikolića i da su somborski naprednjaci na taj način pokazali svoju lojalnost. 

Nedavno su u ruke koalicije „Složno demokratski" došli dokumenti koji nedvosmisleno pokazuju još jednu otimačinu od Somboraca da bi se zadovoljili čelnici Srpske napredne stranke, u ovom slučaju premijer Vučić.

Samo šest meseci nakon što je SNS sa svojim satrapima preuzela vlast u gradu, u decembru 2014. Ministarstvo poljoprivrede je šeiku Bin Zajedu izdalo 170 hektara najkvalitetnije staparske zemlje i to na 20 godina! Lokalna SNS vlast je ovu informaciju sakrila od nas! Treba li napomenuti da kasa grada Sombora od ove akvizicije nije dobila ni dinara, a nema dostupnih informacija o tome pod kojim je uslovima prijatelj premijera Vučića dobio ovu zemlju u zakup. 

Koalicija „Složno demokratski" podseća građane Sombora da od dolaska SNS i njenih satelita na vlast u gradu iz republičkog budžeta za razvoj Sombora nije stigao ni jedan jedini dinar, nego se samo otima od nas. Škole, domovi zdravlja i druge ustanove se renoviraju od novca koji stiže od pokrajine.

Nakon predstojećih izbora, kada koalicija „Složno demokratski" preuzme vlast u gradu, nećemo dozvoliti da se pljačka Sombora nastavi, ma ko da bude na vlasti u republici i pokrajini! A članovi SNS, kao i svih stranaka i udruženja građana koji su činili vlast u gradu u poslednje dve godine, neka svoje divljenje Aleksandru Vučiću pokazuju o svom trošku, a ne otimajući od Somboraca i ružeći naš grad fotografijama njihovog vođe.

sombor dok2

sombor dok1

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close