Subošić: Voždovčani pružaju podršku našoj koalicionoj listi

Subošić: Voždovčani pružaju podršku našoj koalicionoj listi

U nastavku prenosimo izjavu Milorada Subošića, kandidata NOVE za odbornika u Skupštini opštine Voždovac.

 

Opštinski odbor NOVE Voždovac na predstojećim lokalnim izborima u ovoj beogradskoj opštini nastupa u koaliciji Sa Demokratskom strankom. Ovom prilikom, zahvaljujemo se kolegama iz DS na izvanrednoj saradnji i izražavamo uverenje da ćemo zajedno ostvariti odlične izborne rezultate.

Beograski karavan na opštini Voždovac održan je 03. aprila 2016. kao promocija liste broj 2 na lokalnim izborima "Za pravedan Voždovac-Demokratska stranka-Goran Šević", kao i promocija liste broj 2 na republičkim izborima.

Na izbornoj listi za Voždovac, Nova stranka ima četiri svoja kandidata. Pored mene, koji zauzimam osmu poziciju na listi, tu su i:

Đorđe Lazović, redni broj 17

Dragan Tadić, redni broj 26

Borisav Sikimić, redni broj 29

U promotivnoj akciji „Beogradski karavan“ postavljeni su štandovi na sledećim lokacijama: Pijaca Braće Jerković, Banjička pijaca, Dušanovački trg, Ustanička ulica kod hotela Srbija, Naselje Stepa Stepanović, Maxi u Vojvode Stepe kod Voždovačke crkve.

Novu stranku u timu koalicije koji je obilazio štandove zastupali smo zamenik predsednika Nove stranke prof. dr Vladimir Pavićević i ja kao kandidat za odbornika u lokalnom parlamentu opštine Voždovac.

Učešće u radu na promotivnim aktivnostima na štandovima maksimalan doprinos dali su članovi Opštinskog odbora Nove Stranke Voždovac, i ovom prilikom zahvaljujem se svima.

Tokom pomenutih aktivnosti nije bilo incidenata, negativnih reakcija i građani su uglavnom pozitivno reagovali na susrete sa aktivistima koalicije. Posebnu zahvalnost na organizaciji cele akcije dugujemo Goranu Lukoviću iz voždovačkog odbora DS-a.

Posebno ističemo pozitivne reakcije  i podršku koju su građani iskazivali u susretu sa  našim Vladimirom Pavićevićem. Toliko lepih reči, pohvala i srdačnih susreta daje nam vetar u leđa da još više radimo i borimo se za poverenje građana.

Kandidat NOVE za odbornika SO Voždovac

Milorad Subošić

 

Karavan NOVA-DS Voždovac

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close