Sutra je 6. oktobar

Sutra je 6. oktobar

Omladina Nove stranke danas je skupom u centru Beograda pod nazivom "Sutra je 6. oktobar" pozvala mlade da glasanjem na izborima izdejstvuju demokratske vrednosti u Srbiji, a vlast "da ne pokuša da zloupotrebi izbornu volju građana" na predstojećim izborima za gradske vlasti Beograda.

Članovi Foruma mladih Nove stranke su povodom 17. godišnjice petooktobarskih promena iz 2000. godine držali fotografije tih događaja i simbole nekadašanjeg Pokreta "Otpor" i transparente s natpisima "Gotov je", "Lažu, kradu... baš sam ljut".

Javnom skupu su prisustvovali i lider Nove stranke Zoran Živković, predsednica Saveta Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić, akadamik Dušan Teodorović... a generalni sekretar te partije Đorđe Nakić je rekao da žele da ukažu da se pre 17 godina "6. oktobar nije dogodio u onom obimu u kojem je trebalo".

"Želimo da pozovemo mlade da se bore za normalan život u Srbiji", rekao je on, upozorivši vladajuće stranke da ne pokušavaju da zloupotrebe izbornu volju građana, i istakao da će Nova stranka učiniti sve kako bi je zaštitila.

Tekst: Beta

mm

Press služba

Leave a Reply

Close