Svakodnevne laži SNS-a o Novoj stranci posledica opravdanog straha

Svakodnevne laži SNS-a o Novoj stranci posledica opravdanog straha

Srpska napredna stranka nastavila je sinoć na Studiju B sa serijom najbrutalnijih neistina i uvreda iznetih na račun Nove stranke i njenog lidera Zorana Živkovića, dokazujući još jednom koliko ih boli istina i svest o nezadrživom padu podrške koju navodno imaju u narodu.

Krajnje licemerno zvuči kada o borbi protiv kriminala govore oni kojima je kriminal drugo ime i koji su od Srbije napravili sigurnu kuću za okorele kriminalce - kako na ulici, tako i u samom vrhu vladajućih struktura. Licemerno je i mizerno kada rezultate policijske akcije "Sablja", koja je kriminal u državi svojevremeno resetovala na nulu, govore odgovorni za pad helikoptera i smrt sedmoro ljudi, oni koji pod okriljem noći i sa fantomkama na glavi zastrašuju građane i ruše delove prestonice, dok preko dana seksualno uznemiravaju i ponižavaju žene, novinarke, koleginice... Oni koji poklanjanje državnog zemljišta i ruke duboko u raljama korupcije prikrivaju romantičnim nazivom "Beograd na vodi". Oni koji na rampama bahatim vožnjom usmrćuju ljude, a onda kriju snimke sigurnosnih kamera.

A povrh svega, o borbi i rezultatima Zorana Živkovića i Nove stranke najmanje ima prava da govori najlicemerniji među njima - onaj koji je zgazio građane Srbije do ruba egzistencije gde se glas kupuje za 1.000 dinara, ne bi li sebe tako lažno nazvao predsednikom Srbije. Onaj za čije je vreme, kako mračnih 90-tih godina, tako i sada, iz zemlje bežalo ili u ratovima ginulo na desetine hiljada naših ljudi. Onaj koji je radikalsku dušu ogrnuo lažnim evropeizmom, menjajući budućnost Srbije za svakodnevne cirkuse od konferencija za medije i "diplomatske posete" dvorištima i predvorjima svetskih prestonica.

Svesni da nijedna predstava ne može doveka trajati i da je neminovan i blizak trenutak kada će na njihovu biti spuštena zavesa, oni sada puštaju svoje pipke na sve medije koji su odavno pod njihovom kontrolom ne bi li iskoristili priliku da pomenu Novu stranku, njenog predsednika ili negiraju njena saopštenja. To jasno dokazuje njihov strah, a mi im još jednom ponavljamo da je on i te kako opravdan.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close