Svi na ulice do konačne pobede!

Svi na ulice do konačne pobede!

Građanska energija, pokazana tokom protekla dva okupljanja u Beogradu, narasla je do te mere da je dužnost svakog od nas da postanemo deo mase koja je odlučno krenula putem promena.

Nova stranka zato poziva svoje članove i simpatizere da i danas u 18 časova dođu na plato ispred Filozofskog fakulteta i da svi zajedno ponosno pokažemo da nazad više nema i da ćemo istrajati u svojoj borbi da oslobodimo Srbiju okova autokratije, kriminala i korupcije. Neka oni koji nas broje, prebroje da nas ima i više od 5 miliona, jer će korak svakog od nas biti korak i za budućnost naše zemlje i narednih generacija.

Svako od nas ko je prošlih subota bio među ponosnim građanima koji su pokrenuli Beograd i čitavu Srbiju mogao je da oseti isto - da su promene nezaustavljivo počele i da ovoga puta nema posustajanja. I mi, kao političari, imamo jednako pravo, potrebu i dužnost da budemo deo kolone i ne dozvolimo dalje propadanje Srbije. Zato ćemo glasno zahtevati od predsednika Srpske napredne stranke i samozvanog predsednika Srbije da hitno razreši dužnosti ministra unutrašnjih poslova, ministarku pravde i republičku javnu tužiteljku, koji su direktno i suštinski odgovorni za sve što nam se dešava, kao i da se zajedno izborimo da uspon države počne onog dana kada se završi nova akcija "Sablja".

Zato se u centru Beograda vidimo i danas, i sve dok ne pobedimo! Počelo je!

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close