Trbuhozborac Vučić i njegov lutak Vulin

Trbuhozborac Vučić i njegov lutak Vulin

Šef lutkarske vlade Aleksandar Vučić ne samo da ne sme da sa predsednikom Nove stranke Zoranom Živkovićem direktno razgovara u TV duelu, već se plaši čak i da mu posredno odgovori posredstvom medija. On „priča“ preko svojih lutaka. Poslednji jeftin pokušaj trbuhozborca Vučića je da se svojim opskurnim lažima na predsednika NOVE obruši preko svog lutka Aleksandra Vulina.

Lutak Vulin iz proizvodne serije „Baba Julini unuci“ ponovo je otvorio usta da bi njegov gazda Vučić saopštio seriju laži, pritom međusobno nepovezanih, o kojekakvim pašnjacima, vinogradima, stanovima... Ovaj lutak, međutim, ponekad zaboravi da je samo lutak, pa poželi da se bavi i nekim „operativnijim“ poslovima, a ne samo otvaranjem usta. Kada se ne obračunava sa penzionerima i korisnicima socijalne pomoći, tada pod velom „državne tajne“ troši milion evra narodnih para na nabavku nepostojećih kamera u Kosovskoj Mitrovici, kod svojih prijatelja pazari nameštaj u vrednosti od milion i po evra opet narodnih para, a svojim NVO organizacijama pokušava da dodeli dva miliona evra – razume se – narodnih para.

Nova stranka poručuje šefu lutkarske vlade da je odavno prevazišao starosnu dob za koju se igranje lutkama smatra prihvatljivim. Predsednik NOVE Zoran Živković pre više od godinu dana mu je uputio poziv na TV duel. Sve što Vučić ima da ga pita ili mu kaže, to može da učini direktno, i to treba da učini direktno a ne jeftinim trbuhozboračkim trikovima.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close