Trotoar u Velisava Vulovića primer nemara beogradskih vlasti prema bezbednosti građana

Trotoar u Velisava Vulovića primer nemara beogradskih vlasti prema bezbednosti građana

Da nemar beogradskih vlasti prema bezbednosti i održavanju glavnog grada nema granice dokazuje primer ulice Velisava Vulovića na Savskom vencu, gde se novi trotoar sada bukvalno raspada.

Kako se uverila ekipa Gradskog odbora Nove stranke Beograd, koja mesecima locira goruće probleme širom prestonice, trotoar koji je urađen pre samo nekoliko godina očigledno niko nema obavezu da održava. Tako je deo za pešake u potpunosti zarastao u travu, korov i prekriven granjem koje niko ne odnosi, što ga čini neprohodnim za sugrađane, koji kao alternativu jedino imaju da rizikuju svoju bezbednost hodajući kolovozom.

Tako je novac svih Beograđana još jednom bačen u nepovrat, a pomenuti trotoar samo je jedan u nizu simbola odnosa gradskih čelnika prema imovini svih nas.

Nova stranka će zato i u mesecima pred nama nastaviti da kroz razgovor sa komšijama uočava i sanira probleme širom beogradskih opština, kako bi potom, nakon konsultovanja glasa struke Političkog saveta NOVE, pred sugrađane izašla i sa konkretnim rešenjima koja Beograd vraćaju u ruke Beograđanima, kojima i pripada. 

 
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close